Стартап з виробництва яєчних чіпсів знайшов інвестора-мільярдера

Даніел Любецькі, новий американський мільярдер та засновник снекового мега-бренду Kind, інвестує у стартап Quevos, що вироблятиме кето-чіпси з яєчного білка.

Інвестор уже розпочав співпрацю з засновниками стартапу Ніком Гамбургером та Заком Шрайєром, щоб випустити у широкий загал новий суперфуд у світі закусок.

Ідею продукту придумав Шрайєр, хворий на цукровий діабет першого типу. Куштуючи хрусткі краї яєчного омлету, йому спало на думку, що це може стати чудовою закускою для людей з особливими потребами у харчуванні. Він заручився підтримкою свого друга, з яким довго експериментував над рецептурою.

Зараз Quevos має кілька варіантів яєчних чіпсів з різними ароматами. Головним інгредієнтом нового продукту виступає яєчний білок. У різних варіаціях до нього додають насіння чіа, олію авокадо та гороховий протеїн.

Кожна порція має щонайменше 5-8 грамів білка та 4-5 грамів клітковини. На відміну від стандартних картопляних чіпсів, які містять від 15 до 20 грамів вуглеводів, аналогічна порція Quevos містить тільки 4 грами вуглеводів та 120 калорій.

Яєчні чіпси не містять глютену та молочних продуктів, а отже відразу завойовують кілька позицій, коли йдеться про сучасні тенденції споживання.

Перш ніж отримати початкові інвестиції у 2019 році, концепція кето-чіпсів посіла перше місце в венчурному конкурсі Університету Чикаго, і навіть була обрана для участі в першому класі інкубаторів Kraft Heinz Springboard.

Слідом за цим була запущена кампанія на Kickstarter, що дозволила бренду розширити дистрибуцію та представити нові смаки продукту. Проте саме партнерство з Любецькі може допомогти Quevos насправді завоювати американський ринок.

«Я дуже радий допомогти Ніку та Заку реалізувати потенціал Quevos. Вони створили дуже крутий та диференційований продукт із величезною популярністю»,  —прокоментував засновник Kind.

Джерело

1 коментар

  1. Здоров’я – цінність №1 у всі часи.
    Майбутнє за функціональними продуктами. Вино. Віскі. Лікери. Бальзами.
    Український агростартап виробництва функціонального віскі.
    Новітній віскі Приставських (Pristavskiy).
    Нано – функціональне віскі (жива вода), містить 50% води, та 50 % спирту. Вода структурована. Завдяки такій формі води, вільні радикали, які постійно утворюються в процесі метаболізму, рекомбінуються (знезаражуються) в її структурах і перестають бути шкідливими. Це сама чиста та корисна вода, яка по впливу на наше здоров’я немає рівних. Спирт, глибинно очищений деревиною вишні, та насичений мікроелементами в комплексних (хелатних) формах, розчиняє холестеринові бляшки і тим самим виводить із організму (чистить наші судини), непотрібні шлаки. Чистий організм – основа гарного здоров’я, самопочуття, бадьорості, довголіття, прекрасного настрою, почуття радості від життя. Введений живий пилок, містить поживні речовини (нутрієнти), які компенсують дефіцит біологічно активних компонентів, підтримують нормальну функціональну активність органів і систем, знизуючи ризик різних захворювань. Інноваційний напиток, виготовлений на новітньому обладнані, по унікальній технології, здійснює квантовий стрибок технологічного прориву, який змінює кінцевий продукт на молекулярному рівні. Новітній віскі – регулює обмін речовин всіх без виключення процесів життєдіяльності організму. Саме, збалансованість інгредієнтів на нано рівні – застава прекрасного здоров’я, гарного настрою, високої працездатності. По цій технології, на новітньому обладнані (захищене більше 18 патентів), можна вести виробництво функціональних лікерів, коньяку, вина, тощо, самі корисні для нашого організму. Віскі Приставських (Pristavskiy) чистять наші судини на молекулярному рівні.
    Не забуваємо, що інновація дає результат, а все інше затрати.

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український бренд РябChick (Chick&Go) став переможцем престижної премії World Food Innovation Awards у Лондоні

25 березня у Лондоні на виставці The International Food & Drink Event (IFE) відбулось оголошення переможців однієї з найпрестижніших...

Собівартість культивованого м’яса упала до $4, наступна відмітка – $2

Ще в лютому компанія оголосила, що виробничі витрати на її розробку – курячу грудку «із пробірки» – склали €6,70...

Піонер ринку культивованого м’яса отримав мільйони від Alibaba та готується захопити ринок Китаю

Компанія Eat Just, що першою у світі почала продавати та навіть доставляти додому культивоване м’ясо, а пізніше отримала дозвіл...

Лондонський стартап створив їстівну упаковку з матеріалу, який за добу виростає до метра

Стартап пропонує замінити пляшки, пластикові бокси та поліетиленові пакети на пакування з революційного матеріалу, який можна їсти.Пакування Oohos виготовляється...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Може вас зацікавити

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE...

В Україні роздадуть 2 млн євро грантів на бізнес з виробництва харчів

За умовами конкурсу, організатори збираються виділити 2 млн євро...

Вибір редактора
В продовження теми