Бургери з шоколадом та морозиво, полите кетчупом: сучасна їжа, яка приголомшує

Намагаючись вразити споживачів незвичайними смаковими комбінаціями, компанії часто отримували справжні факапи. Тим не менш, продовжували дивувати світ.

Ось найшаленіші поєднання харчових продуктів, які дебютували протягом минулого року.

1. McDonalds & Oreo

У грудні McDonalds запропонував китайським споживачам новий бургер OreoxSpam, покритий шаром печива та добре приправлений майонезом. Планується, що лімітованого продукту буде виготовлено та продано 400 тис. штук.

2. Печиво, M&M’S та грецький салат

Якщо ви не можете визначитися, що замовити в ресторані – салат або відразу перейти до десерту, тепер ця проблема вирішена. «Рука Короля», яка підірвала Twitter. З одного боку це печиво з M&M’S у вигляді порожнистої людської руки, з іншого – ця рука наповнена грецьким салатом.

3. Шоколадні гамбургери Burger King

Чергову солодко-солону ідею втілив Burger King, який запустив у Тайвані продажі гамбургеру із шоколадним верхом. Це буквально звичайний бургер, залитий шоколадним сиропом.

4. Вино в мережах швидкого харчування

Як довго ви мріяли, що улюблений ресторан швидкого харчування запропонує належне вино середнього класу, яке можна поєднувати з фастфудом? У Канаді Taco Bell нарешті вирішив цю проблему пляшкою червоного напою за 25 доларів. Вино подається з підсмаженою сирною халупою.

5. Сендвіч з тунцем та цукром

Яких тільки замовлень не отримують майстри по приготуванню сендвічів. Певно найдивніше замовлення у мережі Reddit – бутерброд із тунцем, але з додатковими соліннями та добре посипаний цукром.

6. Heinz & морозиво

Heinz, найбільш відомий своїми кетчупами та іншими приправами, дістався до морозива. Ріжок, политий томатним соусом? Ням!

7. Солодка індичка

День Подяки в США виявився щедрим. Індичка, фарширована пампушками та прикрашена цукровою посипкою, стала головною стравою року.

8. Pepsi зі смаком зефіру

Технічно цей напій дебютує тільки у 2021му, проте його вже анонсували. Pepsi з шоколадом та зефіром – на горизонті нові смаки.

Джерело

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Колишній фармацевт розробив спеціальні «антипохмільні» батончики — допомогли буремні вечірки

«Подумайте, перш ніж випити. Спочатку з’їжте SoBar», — йдеться на сайті виробника.SoBar виробляє три види батончиків — Макіато, Білий...

Легендарний виробник фастфуду випустив парфуми з запахом смаженої курки

Парфуми доступні клієнтам в Іспанії й продаються як додатковий товар у закладах швидкого харчування. Назва парфумів Eau D'uardo – це...

Веганське морозиво з марихуаною з’явиться у продажі вже цього року

Щоб створити таке, бостонський бренд морозива Emack & Bolio’s оголосив про співпрацю з багатодержавним оператором канабісу MariMed.Разом компанії розроблять...

Речовина, яку добувають із ракоподібних, зберігає свіжість авокадо

Хітозан — це природна речовина, яка отримується зі шкарлупи ракоподібних тварин, таких як креветки і раки. Він відомий своїми...

Український бренд РябChick (Chick&Go) став переможцем престижної премії World Food Innovation Awards у Лондоні

25 березня у Лондоні на виставці The International Food & Drink Event (IFE) відбулось оголошення переможців однієї з найпрестижніших...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Може вас зацікавити

Японські вчені надрукували яловичий стейк по $900 за півторасантиметровий шматок

Для культивованої яловичини створення стейка за складом і структурою...

Американці створили анти-енергетик: напій, що сприяє здоровому сну

Абдул Хан, він же президент компанії Getsom, виробника «сонного»...

Вибір редактора
В продовження теми