Стартап отримав $3 млн інвестицій на фуд-пікапи — шафки для самовивозу їжі

Компанія Minnow Technologies, яка створює розумні шафки для доставки їжі зібрала $3 млн інвестицій, що будуть спрямовані на комерціалізацію виробництва фуд-пікапів.

Фінансування очолила Branded Strategic Hospitality. В інвестиційному раунді взяли участь Elevate Capital та Portland Seed Fund.

Таким чином, загальне фінансування Minnow складає $6,4 млн

Виробництво мобільних систем для зберігання обідів компанія розпочала у 2017 році. У 2018 — перейшли на виробництво фуд-пікапів. Минулого року стартап запустив свою останню розробку в Портленді, штат Орегон.

Розумні шафки можна встановлювати в житлових будинках, офісних приміщеннях, тощо. Зовні блоки схожі на шафки від Amazon.

Подібні системи набувають популярності, оскільки вони дають можливість безконтактної доставки з надійними умовами зберігання. Кур’єр поміщає їжу у блок, а замовнику надходить смс з кодом.

Food Pickup може інтегрувати з різними службами доставки та POS-системами ресторанів, має безконтактний інтерфейс

Завдяки подібним рішенням зручності та безпеки, Minnow стали переможцями Smart Kitchen Summit минулого року на презентації вітрин стартапів.

Нові установки вже розташовані по всій території США та Японії, повідомили у компанії. До того ж, перша партія фуд-пікапів розпродана, стартап приймає попередні замовлення на другу партію.

Завдяки новому фінансуванню вдасться пришвидшити виробництво першої комерційної моделі шафок для самовивозу їжі, заявили у Minnow.

Джерело: The Spoon, Minnow

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

В Іспанії будують гігантський завод з виробництва м’яса із клітин

Дочірня компанія JBS BioTech Foods почала будівництво в Іспанії свого першого комерційного заводу з виробництва лабораторного м’яса. Будівництво очікувано...

«Ряба» пішла на зліт: МХП йде на вулиці з шаурмою та нагетсами

Це – заклади вуличної їжі, місця швидкого харчування з шаурмою Döner Market, йдеться у матеріалі Укрінформ.«Торік ми розробили цікавий...

Колишній фіндиректор Kraftz Heinz створив вівсяне молоко, корисне для серця

Бренд розробив колишній фінансовий директор Kraftz Heinz Indonesia під час пандемії Covid-19. Ключовим елементом успіху Oatside він називає підхід...

Moley, мила, не зупиняйся! У продажу з’явилися славетні кібернетичні кухні

Знає 5000 рецептів, не прогавить час обіду на зустрічі з подружками і у неї ніколи не болить голова. Ні,...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Може вас зацікавити

Попит на рослинне м’ясо настільки виріс, що основний інгредієнт подорожчав у 2 рази

Для порівняння, традиційне м’ясо свиней та ВРХ у США...

Події foodtech кінця 2020 року: нові продукти, ринки і китайський завод

СЕРПЕНЬ Beyond Meat запустила новий інтернет-магазин рослинного м'яса. Сайт допоможе...

Вибір редактора
В продовження теми