До останньої краплі: стартап з виробництва «чайних бомбочок» отримав $5 млн інвестицій

Каліфорнійський стартап Tea Drops, який пропонує лінійку чаю без пакетиків — так звані «чайні каплі», — зібрав $5 млн фінансування.

Загалом обсяг залучених інвестицій від старту проєкту становить $8,4 млн.

Зібрані кошти допоможуть Tea Drops розширитися від поточної моделі прямої взаємодії зі споживачем та всебічно розвинути свій бізнес. 

Хайден Вільямс, партнер BrandProject, вважає, що їх продукція забезпечує зручний спосіб для людей насолоджуватися свіжозавареним чаєм замість використання традиційних чайних пакетиків.

Засновник і генеральний директор Tea Drops Саші Чандран створила «чайні краплі» на власній кухні, зрозумівши, що у цій сфері занадто мало інновацій. Хоча сам роздрібний сегмент чаю оцінюється у понад $13 млрд.

Засновниця Tea Drops Саші Чандран

Чандран офіційно розпочала свій бізнес у 2015 році після отримання патенту на суміші, які скоріше є «чайними бомбочками» у вигляді крапель — вони повністю розчиняються у гарячій воді.

В 2020 р. компанія випустила 7 млн одиниць свого продукту, а самі чайні краплі були названі одними з найбільш швидкозростаючих брендів споживчого сегменту.

бренд Tea Drop демонструє річний приріст на рівні 350%

Нещодавно компанія також випустила несолодку лінію через ексклюзивне роздрібне партнерство з мережею Costco. Очікується, що за результатами 2021 р. обсяг виробництва «чайних капель» складе 10 млн одиниць.

«Чай — це не просто звичка, це традиція, яку об’єднує людей заради отримання насолоди. Це робить його ідеальним для інвестування», — додав Вільямс.

Джерело

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Рослинне м’ясо більше не схоже на тофу. Китайці розробили курятину з арахісу

Принаймні, у цьому запевняє шанхайська Haofood, яка першою розробила замінник курячого м'яса на основі арахісового білка.«Досі альтернативне м'ясо у...

Еспресо з таранькою — сінгапурські вчені створили пиво із кавових відходів

Щороку після заварювання кави у світі утворюються мільйони тонн відходів, з яких від 6 млн т до 8 млн...

Вчені створили біопластик з дріжджів з антимікробними властивостями

Такий біопластик має потенціал до використання в «розумній упаковці» з антиоксидантними та антимікробними властивостями.Дослідження тривало більше восьми років. Вченим...

Електростейк. Навіщо японські вчені тримають лабораторне м’ясо під струмом?

Вчені запевняють: тканинна інженерія вирішить екологічні проблеми, які спричиняє традиційне тваринництво, зекономить воду та збереже землю.Досі більшість біосинтетичних м’ясних...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Фуа-гра із цвілі, грибів та сої: світові компанії створюють інноваційні рецепти делікатесу

Фуа-гра є суперечливим і розкішним кулінарним виробом, виготовленим із печінки гусей або качок, які піддавалися надмірному вигодовуванню шляхом введення...

Може вас зацікавити

Першовідкривач альтернативного м’яса створив яловичину четвертого покоління — із авокадо

Інноваційне рослинне м’ясо складається з олії авокадо, має знижений...

Британський стартап створив багаторазову пляшку з сировини, яка раніше росла тільки у тропіках

Пляшка для води Bottle Up виготовляється з цукрової тростини,...

Вибір редактора
В продовження теми