Мона поїсти: Співзасновник monobank запускає віртуальні ресторани з доставкою

Дмитро Дубілет, український бізнесмен, один із співзасновників першого мобільного банку в Україні monobank, долучається до фуд-сегменту. Про це він розповів на своїй сторінці в Facebook.

«Кілька років тому ми запустили monobank. Один з наших головних принципів: «У нас немає витрат на відділення, тому ми можемо собі це дозволити». За дуже схожим принципом ми запустили сервіс харчування Ba Foods. Ми готуємо і оперативно доставляємо смачну їжу», – ділиться бізнесмен.

За його словами, головна особливість Ba Foods – там «страшенно смачно».

Зараз на ринку доставки їжі в основному працюють традиційні ресторани. Їх основний бізнес і, відповідно, витрати йдуть обслуговування гостей в залі. Натомість Ba Foods запускає віртуальні ресторани, і не несе цих затрат.

«Наші кухні добре обладнані, але не перебувають на червоних лініях. Ми не платимо за зайву посадкову площу і обслуговуючий персонал, – пояснює Дубілет. – Наша їжа смачна тому, що завдяки бізнес-моделі ми можемо собі дозволити дуже якісні інгредієнти».

Крім їжі, засновники багато інвестують у правильні технології. Ba Foods має професійну службу підтримки, швидку й ефективну доставку (до 30 хвилин), ввічливих кур’єрів та подарунки для постійних клієнтів.

Скоро обіцяють також обновити бренд та зробити мобільний додаток, «щоб замовлення їжі було таким же приємним і простим, як платежі в monobank».

Ba Foods уже має чотири точки по Києву

«Найбільш приголомшливе, що вони мало не відразу вийшли на потужність 50-70% і прибуток! Це відбувається завдяки високому retention rate – після першого замовлення клієнти до нас повертаються», – пояснює співзасновник нового сервісу.

Додає, що Ba Foods має амбітні плани. Найближчі місяці відкриють ще кілька точок по Києву, щоб охопити більшу частину міста. Потім – інші міста та країни. У якийсь момент планують підняти інвестиції.

Бізнес-партнерами Дубілета у новій справі є підприємці  Андрій Барашенко та Денис Стамат, що мають великий досвід в e-commerce. «І, головне, знають толк в смачній їжі», – додає співзасновник monobank.

Джерело

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Виробники синабонів із сиром брі відкривають власне кафе. Замовлення зросли в 10 разів

Заклад буде розташований на вулиці Гоголівській, там же знаходиться і виробництво. Наразі власниці — Оля і Настя Бабенцови — займаються...

Unilever очікує, що продажі альтернативного білка зростуть на $1 млрд

Продовольчий гігант планує наростити продажі альтернативний білок до 1,2 млрд євро протягом наступних п'яти-семи років. М’ясо продаватиметься під власним...

Дегустація допомогла шанхайському стартапу зібрати мільйони на просування лабораторної свинини

Раунд очолив ZhenFund, створений китайськими технологічними гігантами (на ранніх термінах фонд також підтримував Apple, Google та Instagram). Серед інших...

Німецький стартап випустив енергетик для геймерів, що допоможе їм не нервуватися

Більшість існуючих геймерських енергетиків містять інгредієнти з сумнівною репутацією у разі довгострокового споживання.Holy Energy створили стійку функціональну альтернативу з...

ТОП-10 екологічних варіантів харчування — рейтинг органічних продуктів

Сучасні тенденції у харчуванні все більше визначаються прагненням до екологічності та здорового способу життя. Використання органічних продуктів не лише...

Рис із цинком та боби з залізом — удосконалені продукти допоможуть вижити людству

«Дефіцит цинку є серйозною проблемою для здоров’я в усьому світі, особливо в країнах, що розвиваються. Основним наслідком є уповільнений...

Може вас зацікавити

Пляжний бургер та крабовий пиріг: канадські гіганти створюють м’ясо з цукрових водоростей

Наразі триває етап науково-дослідної роботи у рамках партнерства та...

Лазери друкують на продуктах їстівні голограми із солодкого крохмалю

Дослідники звітності в Американському хімічному товаристві ACS Nano пропонують...

Вибір редактора
В продовження теми