Голлівудська посмішка. Американці створили протеїновий батончик з канабідіолом

Etera Foods випустили свій флагманський продукт для відновлення м’язів після тренування The After Bar — протеїновий батончик з канабідіолом, отриманим не з коноплі.

Завдяки співпраці з PureForm Global компанія використовує у своїх батончиках канабідіол, отриманий з цитрусових. На відміну від конопляного, він не може містити тетрагідроканабінолу — психоактивного компоненту, втім зберігає свою «відновлюючу» властивість та є цілком безпечним.

Кожен батончик містить 20 мг PureForm канабідіолу

The After Bar веганські, без сої та глютену, без ГМО. За основу взяли суміш білка Сачі Інчі (арахіс Інків) та гороху, що забезпечує 14 г протеїну у кожній порції з 290 калорій.

У поєднанні з вуглеводами з фруктів та жирами з горіхів, закуски мають збалансоване співвідношення макроелементів, оптимізоване для відновлення м’язів, повідомляють у Etera Foods.

The After Bar представлені у трьох смаках

Matcha After Dark Chocolate Cherry поєднує темний шоколад, терпку вишню, органічну церемоніальну матчу, мигдаль, фініки, кіноа, кокос, насіння гарбуза та ваніль.

Antioxidant Berry Fusion містить мигдаль, фініки, лободу, чорницю, журавлину, ягоди годжі, кокос, фрукт дракона, «індійську шовковицю», імбир, ваніль та куркуму.

Original Harvest Trail має у своєму складі гарбузове насіння, лободу, родзинки, кокос, ваніль, куркуму, мигдаль, фініки та імбир.

«Після двох років розробок ми змогли подолати бар’єр між смаком та функціональністю», — сказав Блейк Годлов, засновник Etera Foods.

Батончики з канабідіолом доступні на сайті компанії за ціною $24,99 за упаковку із шести The After Bar.

Джерело: Food Business News

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Український рітейлер навчить підприємців сучасному фудбізнесу. Є гранти

Про це все розкажуть на новому весняному курсі школи «Фудпросвіта», який стартує уже 11 травня. На учасників чекають інтенсивна програма...

Схрумати хробака: вчені ЄС підтвердили безпечність білку з личинок комах

Європейське управління з безпеки харчових продуктів (EFSA — Далі) науково підтвердило безпеку білка, створеного з комах. Дослідники вивчили ступінь...

Дев’ять перспективних фудтех-напрямків з точки зору інвесторів

Згідно з доповіддю Five Season Venture і dealroom.co за останні 4 роки обсяг венчурних інвестицій в foodtech в світі...

Nestle поглинає сервіс доставки здорової їжі Freshly майже за мільярд

Кондитерський гігант готовий викласти за контроль над Freshly $950 млн. Механізм заробітку сервісу у продажах наборів готової їжі по...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Може вас зацікавити

Легендарний кавовий гігант випустив інноваційний енергетик для імунітету

Напій був розроблений через North American Coffee Partnership (NACP),...

Піранья із корнеплоду — на прилавках з’явилися нові продукти від стартапів

Лінійка продуктів включає рослинні версії популярної риби, як-от лосось,...

Вибір редактора
В продовження теми