Виробник вітамінів винайшов смужки, що позбавляють втоми та насичують організм «літнім вітаміном»

Виробник вітамінів Refyned випустив добавки у новому портативному форматі з високою біодоступністю та покращеною ефективністю.

Невеликі розчинні смужки Sleep+ та D3 Sunshine Support призначені для покращення якості сну, загального самопочуття та імунітету відповідно.

Хоча вітамін D3 виробляється в організмі природним шляхом, проте, як правило, більшість людей страждає від його дефіциту, особливо в зимовий період, пояснюють виробники.

Нестача «Сонячного вітаміну» зменшує здатність імунної відповіді організму, погіршує самопочуття та може викликати проблеми з кістками.

D3 Sunshine Support допомагає усунути дефіцит. Кожна смужка містить 40 тис. молекулярних одиниць D3. Це оптимальне дозування для застосування добавки раз на тиждень, кажуть у Refyned.

У свою чергу, Sleep+ містить мелатонін, вітамін В6, бета-каріофілен, Гамма-аміномасляну кислоту (ГАМК) і L-теанін, щоб забезпечити комфортний нічний сон. Достатньо вживати не частіше 1 разу на 12 год.

Всі переваги вітамінних добавок були сконденсовані в розчинну веганську смужку з приємним смаком, яку не потрібно ковтати чи запивати водою.

Достатньо покласти пластинку на язик або між яснами і щокою та дочекатись повного розчинення.

Така форма випуску має високу біодоступність та швидший початок дії у порівнянні з іншими лікарськими формами, оскільки діюча речовина починає відразу всмоктуватися в системний кровоток, пояснюють виробники.

Нагадаємо, VidaCap створили перші грибні жуйки, які покращують імунітет та концентрують увагу.

Джерело: Nutrition Insight, Refyned

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

13 українських сирів отримали бронзу, срібло та золото на найбільшому конкурсі у світі

Оксана Чернова, засновниця ProCheese Academy, говорить, що завдяки міжнародній підтримці українські сири змогли дебютувати у найбільшому сирному фестивалі безкоштовно.Експерти...

Біл Ґейтс не причім. «Чіп» на руці підбере ідеальне меню для кожного

Технологічний підхід обіцяє поліпшити метаболізм, підвищити рівень енергії та створити персональну дорожню карту для покращення здоров’я користувача.Відслідковуючи, як змінюється...

“Згущенка”, сметана та сир із буйволиного молока — українська ферма не встигає за попитом

На ферму можна сходити на екскурсію та поспілкуватися з справжнім буйволом. Їх тут — 74.За словами Ірини Левдар, що...

Рибний дзень. Два американці за три місяці зірвали на шкірках лосося $1 млн

Джастін Гілберт і Дуглас Рібу – засновники Harmless Harvest – хотіли, щоб їхня справа була пов’язана з морепродуктами, але не знали...

Рослинні кальмари із «диявольського язика» стануть їжею майбутнього

Новий асортимент складається з тунця, лосося та кальмара та не містить жодних інгредієнтів тваринного походження.Наявність вибору альтернативних морепродуктів має...

Із конопель та соняшнику — українці створили нові енергетики для військових

Солодощі та протеїн виготовляють із насіння індустріальних конопель, тобто без тетрагідроканабінолу. Коноплі унікальні тим, що на переробку пускати можна всю...

Може вас зацікавити

Повернення вина в пакетах. ТОП-6 свіжих трендів на ринку напоїв

Чим і як тамуватимемо спрагу в 2021 році? Без...

Дієта для інвесторів. Щоб лабораторне м’ясо подешевшало, мають впасти апетити інвесторів

Як свідчить аналіз, проведений консалтинговою компанією із Нідерландів CE...

Вибір редактора
В продовження теми