Ще більш сучасний та стильний: бренд «Бащинський» уперше змінив логотип і дизайн продуктів

Бути ближчим і зрозумілішим для споживача, стирати бар’єри й випереджати час,  вирізнятися на полиці – саме таким принципом керується бренд м’ясоковбасних виробів «Бащинський». Цієї весни команда бренду презентує оновлений «Бащинський», який говорить зі своєю цільовою аудиторією однією мовою.

Бути ближчим і зрозумілішим для споживача, стирати бар’єри й випереджати час,  вирізнятися на полиці — саме таким принципом керується бренд м’ясоковбасних виробів «Бащинський». Цієї весни команда бренду презентує оновлений «Бащинський», який говорить зі своєю цільовою аудиторією однією мовою.

Бренд «Бащинський» існує на ринку вже давно, його знають і люблять українці. Але час не стоїть на місці й, відповідно до стратегії розвитку, для бренду прийшла пора змін – він стає більш молодіжним як за своїм підходом, так і за зовнішніми проявами.  І уперше за всю історію змінює логотип і дизайн паковання продуктів.

«Наша глобальна задача — це осучаснення бренду та залучення більш молодої цільової аудиторії. В той самий час, для нас було важливо не втратити ідентичність та споживачів, які знають та обирають «Бащинський» протягом багатьох років.

Також однією з цілей було створення єдиного брендблоку на полицях супермаркетів, що має покращити видимість бренду абсолютно у всіх категоріях. Створення eye-catching дизайну в дуже заклатереній категорії мʼясоковбасних виробів – це необхідна умова для того, щоб мати можливість бути поміченим споживачами.

Безумовно, це тільки перший крок для досягнення наших амбітних цілей протягом наступних років, з фокусом на сильну асортиментну стратегію, дотримання незмінних високих стандартів якості, які є візитівкою абсолютно всіх брендів компанії МХП та запуску потужних рекламних кампаній” – зазначає Ірина Донченко, керівниця центру розвитку брендів категорії м’ясо МХП.

Бути ближчим і зрозумілішим для споживача, стирати бар’єри й випереджати час,  вирізнятися на полиці – саме таким принципом керується бренд м’ясоковбасних виробів «Бащинський»

Завдяки тестуванню 5 різних концепцій дизайнів зі споживачами з різних регіонів України вдалося досягти бажаного результату та визначити безумовного лідера. За думкою споживачів, обраний дизайн — яскравий, сприймається найбільш апетитно, та підкреслює сприйняття бренду, робить його більш сучасним.

Отже, у квітні на полицях супермаркетів вже з’явився оновлений «Бащинський» — з новим логотипом і дизайном паковань. Логотип став лаконічнішим, більш сучасним, при цьому не змінився аж настільки, щоб постійні споживачі не могли впізнати улюблений бренд. Усі паковання та етикетки на продуктах виконані в єдиній стилістиці й мають основний фірмовий колір — насичений бургунді.

Обраний дизайн — яскравий, сприймається найбільш апетитно, та підкреслює сприйняття бренду, робить його більш сучасним

Сучасний, структурований підхід до редизайну надає багатьох можливостей – залучення нової аудиторії, яка стежить за трендами й чітко розуміє, де «свої»; створення стилістичних маркерів — ідентифікаторів для розмежування між категоріями, смаками продуктів. А також крок до ще більшої впізнаваності й любові споживачів до бренду-експерта м’ясоковбасних виробів «Бащинський».

Новий дизайн для бренду створила литовська агенція DPJN, а загальну концепцію і бренд-платформу розробляла внутрішня креативна команда «Бащинський».

Дизайн стає ще крутішим; незмінними залишаються оригінальний смак, широка асортиментна лінійка продукції, а також високі стандарти якості виробництва продукції.

«Бащинський» — готовий на все. Готовий до всього!

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Білл Гейтс інвестував мільйони у сою, з якої варитимуть чеддер та моцарелу

Загальний обсяг фінансування стартапу на сьогодні уже склав $100 млн. У 2021 році Nobell Foods залучив $75 млн у...

Яйця навчилися дезинфікувати за мільярдну долю секунди. Прямо в упаковці

Це також допомагає вирощувати здорових курчат-бройлерів з меншою кількістю антибіотиків і сильним імунітетом до вірусних захворювань.Запаковані яйця дезінфікуються за...

Теплиця з нутом — ізраїльтяни відправлять у космос спеціальну ферму

Ситуацію планує змінити NASA. Американське управління з дослідження космічного простору об’єднало зусилля з некомерційною організацією SpaceIL, яка намагається висадити...

Портативна пляшка для газування води зібрала на Kickstarter потрійний об’єм інвестицій

SPARK+ складається з резервуара для води, портативної камери для вуглекислого газу, що кріпиться до дна посудини та заправочної станції.Щоб...

Відомий бренд досипав у закуски електролітів. Розповідаємо, для чого

Нові фруктові мікси містять електроліти натрій і магній, а також антиоксиданти та вітаміни A, C і E. Вийшов смачний спортивний...

Португальці переробили звичайні водорості на пиво та ікру

Це – альтернативна “осетрова” ікра та кустарне пиво на основі мікроводоростей, а також бургери на основі водоростей.  Інноваційні продукти містять...

Може вас зацікавити

Агнець небожий: перша у світі лабораторна ягнятина з’явиться через 2 роки

В даний час її продукт знаходиться на стадії прототипу,...

Дієта без яловичини, омарів та молока врятує Землю від апокаліпсису

"Якби кожен на Землі відмовився від м’яса та риби,...

Вибір редактора
В продовження теми