Nestlé в Україні представила корм, що зменшує рівень алергенів у котів

Nestlé Purina® оголосила про запуск в Україні першого в світі корму, який безпечно зменшує рівень алергенів у котів Pro Plan LiveClear. Продукт був розроблений на основі досліджень вчених компанії

Pro Plan® LiveClear® – це спеціально розроблений раціон, який зменшує кількість алергену Fel d1, що дозволяє людям з алергічною реакцією більше проводити часу зі своїми котами.

Ключовим інгредієнтом Purina® Pro Plan® LiveClear® є специфічний білок, отриманий з курячих яєць, що нейтралізує Fel d1 в слині кота, внаслідок чого менша кількість алергену переноситься на шерсть котів, коли вони доглядають за собою. Як говориться в опублікованому дослідженні, Purina® Pro Plan® LiveClear® зменшує кількість алергенів на шерсті котів в середньому на 47%, починаючи з третього тижня щоденного вживання корму.

«Цей продукт є кульмінацією досліджень Nestlé Purina. Він пропонує власникам котів, які чутливі до їхніх алергенів, можливість проводити більше часу зі своїми улюбленцями», – говорить Алессандро Дзанеллі, генеральний директор Nestlé в Україні та Молдові.

Pro Plan® LiveClear® — це 100% повнораціонний, збалансований і смачний сухий корм для котів суперпреміум класу, призначений для щоденного годування.

У зоомагазинах та ветеринарних клініках України будуть доступні для продажу чотири різновиди продукту: із індичкою для кошенят, із індичкою для дорослих, стерилізованих котів, із індичкою для стерилізованих зрілих котів.

«Беручи до уваги, що близько 20% людей у світі страждають від підвищеної чутливості до алергенів, ми пишаємося безпрецедентним науковим проривом і спеціально створеним унікальним кормом для котів. Ми щасливі, що маємо можливість змінити на краще життя котів і людей», – говорить Ігор Дубовик, директор бізнесу кормів для тварин Nestlé Purina® в Україні та Молдові.

За результатами дослідження, в Україні 14% респондентів підтвердили наявність чутливості до  алергену котів особисто в них або в когось із найближчого кола родини.

У 88% власників котів, що мають реакцію на алерген або хтось з членів їх сім’ї продовжують взаємодію з котом. 13% власників котів щодня приймають медичні препарати, щоб безпечно взаємодіяти з котом, а 18% обмежують час проведення з улюбленцем і 22% встановлюють межі для перебування кота в домі.

Також, як показало дослідження, незважаючи на всі дії, які щодня роблять люди з чутливістю на алерген Fel d1, якщо лікар рекомендує позбутися кота, то тільки 2% відповіли, що прислухаються, а 73% залишать кота і будуть шукати альтернативні шляхи вирішення цієї проблеми.

Нагадаємо, чиказький стартап Blake’s Seed Based розробив снеки, які виключають наявність восьми найсильніших алергенів — арахісу, горіхів, пшениці, сої, яєць, молочних продуктів, риби та молюсків. Замість цього лінійка харчових батончиків Blake’s Seed Based має у складі насіння, нут, листкову лободу та хрусткий рис.

Джерело

 

 

Написати відповідь

введіть свій коментар!
введіть тут своє ім'я

Схожі теми

Швейцарський шоколадний гігант створить веганські плитки з вівсяного молока

Запуск планується одночасно з початком місячного заходу, який пропонує учасникам стати веганами на 31 день — Veganuary.Обидва варіанти нової...

Що таке крафт? Чому варто обирати крафтові продукти?

Усі ми чули слово “крафтовий” – це може відноситися як до продуктів харчування, напоїв (крафтове пиво, наприклад, або крафтова...

Замінники м’яса: ТОП-13 продуктів з високим вмістом білка

Яйця В одному яйці може бути від 5 до 8 г протеїну. Корисні речовини, які є в яйцях, засвоюються людським...

Технологи за допомогою мікробного бродіння відтворили смак фіалки та драконового фрукта

Sensegen отримала шість «справжніх фруктових» смаків для харчових продуктів і напоїв, говорить Наташа Д'Соузо, віцепрезидент зі смаків і досвіду...

Штучний інтелект створив замінник м’яса морських черепах

Для цього NotCo заручилася технологіями штучного інтелекту та великим кулінарним досвідом перуанського шеф-кухаря Дієго Ока NotCo. Разом вони розробили NotTurtle...

Ізраїльський стартап навчився вирощувати тилапію у лабораторії

Зараз компанія створює банк генетичних клітин риби, використовуючи свою передову технологію для виробництва м’язів та жиру. EFISHient успішно розробила клітинну...

Може вас зацікавити

За сім років гамбургери на клітинній основі здешевшали у 28 000 разів

Після того, як голандська компанія Mosa Meat представила перший...

Green Salt: із морської спаржі створили сіль, яка запобігає інсультам

Салікорнія або солонець також відома як морська спаржа. Її...

Вибір редактора
В продовження теми